GITP e-assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

  • GITP Assessment

GITP is een landelijk opererend adviesbureau waar jaarlijks veel kandidaten op geschiktheid worden beoordeeld door middel van een e-assessment.

De online assessment tools van GITP worden bijvoorbeeld gebruikt voor een Competence assessment, Talent development assessment en Executive assessment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen instrumenten waaronder ook de PiCompany Assessment tools.

De IQ test training van 123test is een uitstekende training om je voor te bereiden op IQ tests van het e-assessment van GITP. 123test is namelijk de enige die eenzelfde cultuurarme intelligentietest heeft als PiCompany en GITP. Deze test kun je dus als oefening doen of je kunt nog meer oefenen door middel van de IQ test training van 123test.

GITP capaciteitentests trainen

GITP biedt online e-assessments voor preselectie, selectie en ontwikkelassessments. Voor alle capaciteitentests van GITP kun je bij 123test oefenen. Hieronder vind je een overzicht van alle tests die je kunt oefenen met de online IQ test training van 123test:

GITP capaciteitentests

IQ test training 123test

GITP FigurenreeksenFiguurreeksen, deductief redeneren (figuren),
figurenreeksen (slingers)
GITP AnalogieënAnalogieën, dubbele analogieën
GITP CijferreeksenCijferreeksen
GITP Woordenschat (synoniemen kiezen)Woordenschat
GITP Intelligentietest (vaak Connector Ability test van PiCompany)Matrices,
Cultuurarme intelligentietest

GITP persoonlijkheidstest, drijfveren en competenties

Naast capaciteitentests heeft GITP nog verschillende metingen van persoonlijkheid en drijfveren die je ook kunt leren kennen met specifieke tests van 123test. Hieronder vind je een korte lijst van deze vragenlijsten en overeenkomstige tests van 123test.

GITP assessment tests

Corresponderende tests 123test

GITP PersoonlijkheidsvragenlijstWerkstijl assessmenttest
GITP Motivationele oriëntatieNederlandse Werkwaardentest