FunktieMediair assessment oefenen

Dankzij een FunktieMediair assessment kunnen je potentiële kansen en mogelijkheden binnen een organisatie beter worden benut. Zo zijn capaciteiten, motivatie, vaardigheden en persoonlijkheid zaken die naar voren komen uit de assessments van FunktieMediair. Sommige gedeelten van een dergelijk FunktieMediair assessment kunnen worden geoefend. Bijvoorbeeld met de IQ test training van 123test. Zo krijg je een idee wat je wellicht te wachten staat en kun je bepaalde vaardigheden tijdig oefenen en aanscherpen. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met FunktieMediair of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

FunktieMediair vacatures

Van werving en selectie tot coaching en het afnemen van assessments. Niet alleen werkt FunktieMediair samen met profit-organisaties, ook de non-profitsector maakt gebruik van de diensten van het bedrijf. Geïnteresseerd in een van de FunktieMediair vacatures? Dan kun je een assessment verwachten. Maar welke assessments bij FunktieMediair zijn er zoal? Hieronder volgen enkele voorbeelden uit het aanbod assessments:

  • Loopbaanassessment
  • Executive assessment
  • DNA-assessment
  • E-assessment
  • Selectieassessment
  • Ontwikkelassessment
  • Leerassessment

Assessment FunktieMediair voorbereiden

De assessments van FunktieMediair kunnen ondersteuning bieden op het vlak van selectie, bepaling van potentieel en (leiderschaps)ontwikkeling. Binnenkort een assessment bij of van FunktieMediair? En is een capaciteiten- of intelligentietest daar onderdeel van? Kennis omtrent taal, cijferreeksen en logisch redeneren kunnen worden geoefend en voorbereid met een IQ test training van 123test. Het is raadzaam om na te vragen of deze onderdelen naar voren komen in je FunktieMediair assessment.