Eelloo assessment oefenen

Moet je op assessment bij eelloo of een assessment doen bij een bedrijf waarbij de assessmenttests door eelloo worden geleverd of verzorgd? Dan is de IQ test training van 123test de perfecte eerste stap om je optimaal voor te bereiden op de capaciteitentests. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Eelloo of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

  • eelloo

Eelloo is overigens de nieuwe naam van Meurs HRM. Sinds september 2016 voert Meurs HRM de nieuwe naam eelloo omdat het toe was aan vernieuwing en vanwege de meer internationale allure. Eelloo levert vanzelfsprekend nog dezelfde producten als Meurs HRM altijd deed, zoals de Q1000 capaciteitentests.

De capaciteitentest van eelloo wordt onder de noemer Q1000 Capaciteiten ingezet. Dit is een batterij van algemene capaciteitentests waaronder diagrammen, figurenreeksen, cijferreeksen, lezen, rekenen, sommen en voorheen ook woordenschat. Het laatste onderwerp is onlangs komen te vervallen. Hieronder staat precies welke onderdelen uit de IQ test training van 123test je moet oefenen om je voor te bereiden op een assessment van eelloo.

Onderdelen eelloo assessment oefenen

Q1000 Capaciteiten eelloo Assessments

IQ test training 123test

Q1000 CijferreeksenCijferreeksen
Q1000 DiagrammenDiagrammen
Q1000 AnalogieënAnalogieën, dubbele analogieën
Q1000 FiguurreeksenFiguurreeksen, deductief redeneren (figuren),
figurenreeksen (slingers)
Q1000 KubussenKubussen
Q1000 SommenRekenen
Q1000 WoordenschatWoordenschat

Oefen voor het eelloo assessment met de 123test IQ test training

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Wil je eerst meer weten over de IQ test training? Lees hier dan alle informatie om je goed voor te bereiden op het eelloo assessment met onze IQ test training. Oefenen helpt!

Andere assessment (verzorgende) bureaus die ook deze tests gebruiken zijn Meurs Assessments en Leeuwendaal. De IQ test training van 123test is geschikt om je voor te bereiden op alle tests van de eelloo Q1000 Capaciteiten testreeks.

Je voorbereiden op een assessment is niet alleen slim voor jezelf, ook de opdrachtgever en het assessmentbureau vinden dat! Zij zien graag je maximale prestaties en hebben niets aan onnodige fouten door slechte voorbereiding.

Wil je je ook voorbereiden op de Q1000 Persoonlijkheid? Doe dan de Kerntyperingtest. Een persoonlijkheidstest heeft geen goede of foute antwoorden. Ook kun je je persoonlijkheid niet verbeteren zoals je dat met je IQ score wel kunt. Door een persoonlijkheidstest te 'oefenen' raak je echter wel bekend met het type vragen dat gesteld wordt en hoe er vervolgens gerapporteerd wordt. Daar kun je zeker je voordeel mee doen.

Meer informatie over eelloo vind je op www.eelloo.nl. Lees alles over de IQ test training van 123test op https://www.123test.nl/iq-test-training/.