Eelloo assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

Moet je op assessment bij eelloo of een assessment doen bij een bedrijf waarbij de assessmenttests door eelloo worden geleverd of verzorgd? Dan is de IQ test training van 123test de perfecte eerste stap om je optimaal voor te bereiden op de capaciteitentests.

  • eelloo

Eelloo is overigens de nieuwe naam van Meurs HRM. Sinds september 2016 voert Meurs HRM de nieuwe naam eelloo omdat het toe was aan vernieuwing en vanwege de meer internationale allure. Eelloo levert vanzelfsprekend nog dezelfde producten als Meurs HRM altijd deed, zoals de Q1000 capaciteitentests.

De capaciteitentest van eelloo wordt onder de noemer Q1000 Capaciteiten ingezet. Dit is een batterij van algemene capaciteitentests waaronder diagrammen, figurenreeksen, cijferreeksen, lezen, rekenen, sommen en voorheen ook woordenschat. Het laatste onderwerp is onlangs komen te vervallen.

Andere assessment (verzorgende) bureaus die ook deze tests gebruiken zijn Meurs Assessments en Leeuwendaal. De IQ test training van 123test is geschikt om je voor te bereiden op alle tests van de eelloo Q1000 Capaciteiten testreeks.

Je voorbereiden op een assessment is niet alleen slim voor jezelf, ook de opdrachtgever en het assessmentbureau vinden dat! Zij zien graag je maximale prestaties en hebben niets aan onnodige fouten door slechte voorbereiding.

Wil je je ook voorbereiden op de Q1000 Persoonlijkheid? Doe dan de Kerntyperingtest. Een persoonlijkheidstest heeft geen goede of foute antwoorden. Ook kun je je persoonlijkheid niet verbeteren zoals je dat met je IQ score wel kunt. Door een persoonlijkheidstest te 'oefenen' raak je echter wel bekend met het type vragen dat gesteld wordt en hoe er vervolgens gerapporteerd wordt. Daar kun je zeker je voordeel mee doen.

Meer informatie over eelloo vind je op www.eelloo.nl. Lees alles over de IQ test training van 123test op https://www.123test.nl/iq-test-training/.