Dilemma assessments oefenen

Staat er een assessment bij DilemmaConsult voor je op het programma? Of ga je een assessment doen bij een bedrijf dat de assessments van Dilemma hanteert? Dan kun je jezelf voorbereiden en specifieke onderdelen uit het assessment oefenen. Een assessment of e-assessment van Dilemma kan inzicht geven in de persoonlijke voorkeuren en beleving van jou als kandidaat met betrekking tot diverse aspecten van het gedrag. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Dilemma Assessments of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

Assessment Dilemma voorbereiden

DilemmaConsult of DilemmaAssessments is onderdeel van DilemmaGroep. Een enthousiast en gedreven team van psychologen, gedragsdeskundigen en bedrijfskundigen staat werkgevers bij als het gaat om (duurzame) inzetbaarheids- en ontwikkelingsvraagstukken. Soms maakt een capaciteiten- of intelligentietest deel uit van het (e-)assessment van DilemmaConsult. Met een IQ test training kun je dit assessment beter voorbereiden. Denk aan taalvaardigheden, maar ook het logisch inzicht en het begrijpen van cijferreeksen en figurenreeksen.

e-Assessment Dilemma

De assessments van DilemmaAssessments helpen onder meer bij ontwikkel-, selectie en loopbaanvraagstukken. Daarnaast geven de assessments inzicht in aanleg en de mogelijkheden van werknemers en hun capaciteiten. Binnenkort een (e-)assessment van Dilemma? En maakt een capaciteiten- of intelligentietest daar deel van uit? Fris je kennis omtrent cijferreeksen, taal en technisch inzicht op met een IQ test training van 123test. Een assessment van Dilemma kan namelijk ingaan op deze gebieden. Vraag dit uiteraard na voordat je met de IQ test training aan de slag gaat.