Derks & Derks assessment oefenen

Welke talenten zou je kunnen ontwikkelen? Hoe kun je nog meer uit jezelf halen? En welke capaciteiten wil of kun je verder uitbouwen? Met een assessment van Derks & Derks wordt het antwoord op deze drie vragen duidelijk. Derks & Derks kan onder meer interesses, drijfveren, talenten, capaciteiten, gedragsstijlen en ambities in kaart brengen. Bijvoorbeeld met het door het bedrijf ontwikkelde loopbaanassessment. Je op bepaalde gedeelten beter voorbereiden kan met de IQ test training van 123test. Zo kun je meer uit je Derks & Derks assessment halen. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Derks & Derks of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

Loopbaanassessment Derks & Derks

De expertise van Derks & Derks is talentmanagement. Met onder andere assessments maakt het bedrijf de fit tussen individu en organisatie, maar ook de ontwikkelbaarheid daarvan zichtbaar. Een loopbaanassessment kan bijvoorbeeld helpen wanneer carrièrekeuzes gemaakt moeten worden. Onderdeel van een dergelijk loopbaanassessment bij Derks & Derks is vaak een capaciteitentest.

Assessment Derks & Derks voorbereiden

Wat kun je verwachten van een assessment bij Derks & Derks? En hoe kun je het assessment Derks & Derks voorbereiden? De capaciteitentest meet een dwarsdoorsnede van het vermogen om informatie te verwerken. Dit gebeurt onder tijdsdruk. De capaciteitentest is gericht op het meten van aspecten van intelligentie. Hieronder vallen:

  • verbale tests;
  • cijfermatige tests of cijferreeksen
  • figurale tests.

De IQ test training van 123test stelt je in staat om een bepaalde basiskennis op te frissen. Op deze manier kun je jezelf op bepaalde vlakken beter profileren gedurende het assessment van Derks & Derks.