BDO assessment oefenen

Wanneer je reageert op een van de vele BDO vacatures en je het sollicitatietraject ingaat, is de kans groot dat een assessment deel uitmaakt van de selectieprocedure. Onder meer numerieke en verbale vaardigheden komen hierin naar voren. Met de IQ test training van 123test ben je beter voorbereid op het assessment als hierin capaciteiten of het IQ worden gemeten. Start vandaag nog met oefenen en ga zelfverzekerd aan de slag met jouw BDO assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met BDO of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

BDO vacatures

BDO is een groot accountantskantoor dat actief is in meer dan 135 landen. Meer dan 48.000 mensen zijn werkzaam voor de organisatie. BDO vacatures zijn er in vele soorten en maten. Niet alleen worden schoolverlaters en stagiaires gezocht, ook ervaren werknemers zijn welkom bij BDO. Werken bij BDO en solliciteren op een BDO vacature? Dan sla je een weg in van diverse tests richting het BDO-assessmentcentrum.

Assessment BDO

Wist je dat uit de uit assessments voortvloeiende informatie eenvoudig werkprestaties van werknemers kunnen worden voorspeld? Hierdoor kan BDO talent optimaal benutten. Eenmaal uitgenodigd om een assessment te komen doen bij BDO? Dan is een goede voorbereiding essentieel.

De IQ test training van 123test geeft je niet alleen inzicht in je vaardigheden, ook leer je omgaan met bijvoorbeeld je zenuwen en zal je op bepaalde gedeelten van het BDO assessment wellicht beter kunnen scoren.