BAPAS assessment oefenen

Binnenkort een assessment bij BAPAS of een assessment bij een organisatie die gebruik maakt van de tests van BAPAS? Met een psychologische test of assessment van BAPAS worden intellectuele capaciteiten en persoonseigenschappen in kaart gebracht. Om beslagen ten ijs te komen zal de IQ test training van 123test een uitstekend hulpmiddel zijn. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met BAPAS of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

BAPAS assessment

BAPAS staat voor Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie. Het bureau onderzoekt personen, hun aanleg en hun geschiktheid voor een bepaalde functie of loopbaan. Of het nu gaat om selectieassessments, ontwikkelassessments of psychologische tests, BAPAS heeft diverse mogelijkheden voor assessments. Overigens wordt een selectieassessment bij BAPAS ook wel geschiktheidsassessment genoemd. Een intelligentietest is regelmatig onderdeel van een BAPAS-assessment. Informeer hiernaar bij BAPAS.

BAPAS psychologische test

Met een psychologische test of assessment van BAPAS kan bijvoorbeeld worden gekeken of een sollicitant of bestaande werknemer geschikt is voor een functie. Een assessment of psychologische test geeft inzicht in competenties.

Hoe zit het met jouw talent en wat is het potentieel van jou als werknemer of sollicitant? En welke vaardigheden heb je onder de knie? De IQ test training van 123test biedt je zelfinzicht. Bovendien weet je dankzij de IQ test training precies wat je waard bent en geeft de training je de mogelijkheid om bepaalde vaardigheden, zoals lezen of rekenen, te oefenen en te verbeteren.