AVOP assessment oefenen

Staat er een assessment bij AVOP op het programma? Of ga je een assessment doen bij een organisatie die gebruik maakt van de (e-)assessments van AVOP? De IQ test training van 123test is de eerste stap om je goed voor te bereiden op een AVOP assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met AVOP of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

AVOP e-assessment

AVOP is een adviesbureau dat mensen en organisaties verbindt. Het doel is dat mens en organisatie elkaar versterken en samen groeien. Naast reguliere assessments biedt AVOP uiteenlopende mogelijkheden voor e-assessment. Een e-assessment van AVOP is een online tool die kan worden toegepast bij vraagstukken rondom loopbaanplanning, ontwikkeling, selectie en mobiliteit. Het testen van de intelligentie kan deel uitmaken van de (e-)assessments van AVOP. Het AVOP assessment, online of klassiek, zorgt ervoor dat kan worden bepaald of een (potentiële) medewerker bepaalde competenties heeft of deze in de toekomst kan ontwikkelen.

AVOP test

De assessments van AVOP helpen onder meer bij ontwikkel-, selectie- en loopbaanvraagstukken. Bijvoorbeeld bij versnelling en objectivering van selectieprocedures. Daarnaast geven ze inzicht in talent en het potentieel van werknemers en hun ontwikkelmogelijkheden.

Ook een assessment, e-assessment of andersoortige test bij AVOP voor de boeg? Kom niet voor onaangename verrassingen te staan en stoom jezelf klaar op het vlak van capaciteiten met de IQ test training van 123test. Een belangrijk onderdeel van een AVOP assessment kan namelijk het testen van het intelligentieniveau zijn. Vraag dit uiteraard na bij het bureau alvorens je begint met oefenen.