ASBR Compaz assessment oefenen

Waar liggen je mogelijkheden? Welke talenten kun je benutten? Met een assessment van ASBR Compaz kunnen onder andere deze twee vragen worden beantwoord. Een ASBR assessment kan zich namelijk enerzijds richten op de selectievraag en anderzijds op een vraag aangaande je persoonlijke ontwikkeling. ASBR Compaz biedt diverse assessments en testen aan, bijvoorbeeld:

    • een selectieassessment
    • een ontwikkelassessment
    • modulaire tests

ASBR assessment

Om jezelf klaar te stomen voor bepaalde aspecten uit het assessment van ASBR Compaz is het oefenen met de IQ test training van 123test een aanrader. Niet alleen geeft deze gerenommeerde IQ test training je zelfinzicht, ook weet je welke vaardigheden je kunt verbeteren alvorens je deelneemt aan het assessment. Want in een assessment van ASBR Compaz kan de nadruk worden gelegd op de aanwezigheid van analytische vaardigheden, evenals het stellen van prioriteiten. Uiteraard doe je er verstandig aan na te vragen of dit naar voren komt in je assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ASBR of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

ASBR Compaz IQ testen

ASBR Compaz is een psychologisch adviesbureau, gespecialiseerd in testen en assessments, maar ook coaching, loopbaanbegeleiding, training en outplacement. Een effectieve en duurzame inzet van mensen in werksituaties is daarbij het doel.

Wil je weten of je een zwaardere baan aankan? Of bevestiging dat je huidige baan misschien te licht is voor je verstandelijke vermogens? Met behulp van een modulaire test van ASBR Compaz kan onder meer het intelligentieniveau worden vastgesteld. Ook in dit geval zal voorbereiding met de IQ test training van 123test een goed hulpmiddel zijn.