APL assessment oefenen

Om je goed voor te bereiden op een APL assessment kan de IQ test training van 123test van pas komen. APL, voluit Algemeen Psychologisch Laboratorium, is zes decennia geleden gestart als test- en onderzoeksbureau voor particulieren en organisaties. Tegenwoordig is het van origine assessmentbureau ook actief in de werving- en selectiebranche. Bij APL ligt de focus op het vinden van de juiste kandidaat. Niet voor niets maken de assessments van APL dan ook deel uit van de werving- en selectieprocedures. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met APL of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

APL assessment

Gedurende de assessments van APL kunnen niet alleen taal- en leesvaardigheden aan de orde komen, ook logisch redeneren en rekenen kunnen er onderdeel van zijn. Op basis van de uit de assessments voortvloeiende informatie kunnen heel eenvoudig werkprestaties van werknemers worden voorspeld. Daarnaast kan hierdoor talent optimaal worden benut. Dit zorgt voor werving en selectie van de beste kandidaten voor vacante posities binnen de retail en wholesale.

APL IQ test

Wanneer je niet onvoorbereid een sollicitatieproces of assessment bij het Algemeen Psychologisch Laboratorium wilt ingaan, kan een IQ test training van 123test raadzaam zijn. Tests die geregeld voorkomen bij een APL assessment, zijn namelijk tests die het intelligentieniveau onderzoeken, maar ook het redeneervermogen. Kortom, een IQ test training van 123test is de eerste stap om je voor te bereiden op een assessment van APL. Vraag vooraf altijd na of een intelligentietest onderdeel is van jouw assessment.