Aob Compaz assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

Aob Compaz, Werk & Loopbaan is specialist op het vlak van in-, door- en uitstroom van werknemers. Dit doet de organisatie landelijk en met behulp van een breed scala aan modules en testinstrumentarium, zoals assessments. Assessments waarbij de IQ test training van 123test in de voorbereiding een hulpmiddel kan zijn. In de assessments van Aob Compaz, Werk & Loopbaan kan immers onder andere kennis omtrent taal- en rekenvaardigheden worden getoetst. Specifieke vaardigheden die terug kunnen komen in de IQ test training.

Aob Compaz-toetsen

Aob Compaz start trajecten altijd met een intakegesprek. Want wat is de uitgangssituatie van iemand? En welke wensen zijn er met betrekking tot begeleiding? Aan de hand hiervan wordt vervolgens een begeleidingsplan opgesteld met daarin tijdsduur, stappen en aandachtspunten verwerkt. Met Aob Compaz-assessments of -toetsen kunnen daarbij potentieel, talent en capaciteiten in kaart worden gebracht. Aob Compaz biedt onder meer de volgende assessments aan:

  • Functiegeschiktheidsassessment
  • Loopbaanontwikkelassessment

Aob Compaz

Volgens Aob Compaz heeft ieder mens talent en vaardigheden waarbij individuele begeleiding past. Met de (online) assessments van Aob Compaz kan antwoord worden verkregen op elk geschiktheids- en loopbaanvraag. Wanneer je een (online) assessment bij Aob Compaz moet doen, kun je jezelf met de IQ test training van 123test op specifieke punten voorbereiden. Zo maakt bijvoorbeeld het bepalen van het werk- en denkniveau deel uit van het Aob Compaz functiegeschiktheidsassessment.

Let op: informeer vooraf of een intelligentietest deel uitmaakt van jouw specifieke Aob Compaz assessment.