Assessmentbureaus

Heb je binnenkort een assessment en ben je zoek naar informatie over de voorbereiding voor een specifiek assessmentbureau? Je vindt hier een overzicht van bekende assessmentbureaus waarbij het assessment aansluit op onze IQ test training. Hoe bereid je je bijvoorbeeld voor op een assessment bij Berenschot of Leeuwendaal? Lees meer via het overzicht verder op deze pagina.

Assessmentbureau inzetten als werkgever

Ben je als werkgever juist op zoek naar een bureau om assessments af te laten nemen? Er zijn veel assessmentbureaus, waarbij de oudste LTP en GITP assessments zijn. Zij zijn nog altijd marktleider van Nederland, gestoeld op vele jaren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Jongere assessmentbureaus als ASBR Compaz in het noorden van het land hoeven echter niet onder te doen voor de oudere bureaus. Lees meer over het kiezen van een assessmentbureau op assessment als dienst.

De bekendste assessmentbureaus

In het geval van onderstaande bureaus weten we dat onze IQ test training goed aansluit op de inhoud van het assessment. Een goed instrument om je voorbereiding te optimaliseren dus. Onderstaande bureaus hebben minimaal vijf vaste assessoren in dienst, enkele zelfs meer dan tien.

De IQ test training is voor deze bureaus aan te raden in de voorbereiding, de belangrijkste onderdelen van het assessment train je daarmee. Heb je meer informatie over een assessment waar je aan deelgenomen hebt en wil je anderen helpen in assessmentvoorbereiding? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.